24 februari 2010 -- FragValley 11
Het is wat stil rondom LanZone. Zoals men weet is de toekomst wat onduidelijk wegens het teruglopende aantal bezoekers. Echter zit de crew van LanZone niet stil. Vroeger (lang lang geleden) kwam de clan KoF al op bezoek bij LanZone, en hun zijn nog steeds vaste bezoekers. Tevens zijn er 2 leden van KoF ook bij de crew van LanZone betrokken. De meeste van jullie zullen dus wel van KoF gehoord hebben.

Waarom ik dit vertel is als volgt: FragValley is 5 jaar geleden gestopt met het organiseren van een lan in Vlaardingen met 100 man. Deze lan stond altijd bekend als erg gezellig en het game-en stond hierdoor wat meer op de achtergrond. Net zoals bij LanZone draait alles om de sfeer. FragValley is na 5 jaar terug!! De crew is iets aangepast en er zijn nu 2 KoF leden bijgekomen. Met deze nieuwe opstelling willen wij FragValley weer op de kaart krijgen.

De lan zal plaatsvinden op 7 t/m 9 mei 2010 in Vlaardingen en kost 25 euro voor het gehele weekend bij vooraf betaling. Aan de deur kost het 35 euro. Slaapzaal, douches en wc's zijn er aanwezig en tevens is er een mooie tap installatie ;)

Voor meer informatie kan je naar de nieuwe website van hun gaan: www.fragvalley.nl

Hopelijk zie ik ([KoF] TNC) jullie ook op FragValley verschijnen!
[KoF] TNC
Reactie van Mustrum op 24-02-10
Ik heb er wel zin in, maar wat ik me nu afvraag, welke spellen worden er gespeeld? Want dat wordt me niet echt duidelijk op de site. Hopelijk ook CS:S?

En wanneer is er weer een LanZone? Vorige opkomst was redelijk tot goed!
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 25-02-10
De lan zal met 100 man gehouden worden. Dit betekend dat zo goed als alle spellen gespeeld worden. CSS zal daar ook wel gespeeld worden hoor.

Wanneer de volgende LZ is zou ik niet weten. De opkomst was inderdaad redelijk maar dat was voorlopig 1 malig na veel aandringen ;)
Reactie van [Lz]The_Enforcer op 25-02-10
Tja als we zeker kunnen zijn van een goede opkomst is een LZ-party zeker te overwegen.
Wie gaat er trouwens ook naar the party?
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 26-02-10
Luek om te zien Mustrum dat jij ook naar FV wilt komen :D

Inderdaad Boyd, zolang er steeds net zoveel mensen komen als afgelopen keer is het voor ons (LZ) de moeite!
Reageren?
Je moet eerst ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Loginnaam:
Wachtwoord: