15 november 2009 -- Zeer belangrijke mededeling
Beste leden van Lanzone

Hierbij vragen wij jullie aandacht voor de volgende zeer belangrijke mededeling.

Zoals het jullie ook al was opgevallen lopen de inschrijvingen dramatisch terug en van de inschrijvingen komt ook nog eens een aantal gewoon niet opdagen.
En dat zonder uitschrijven.

Daarbij komt dat het zaaltje wel mooier is geworden maar de bediening niet.
Vroeger konden we een maaltijd kopen en was er de hele dag beheer van de kantine.
Nu kunnen we tosti’s kopen en meer niet, maar eigen eten / drinken mogen we niet meenemen.

Nu hebben ze de prijzen per dagdeel verhoogt en er staat niets tegenover.

Door de dalende inkomsten en stijgende zaalhuur kan Lanzone het hoofd niet meer boven water houden. Ook hebben we een website die betaald moet worden.

Als jullie willen dat wij in 2010 nog Lanparty’s houden zullen we een enorme opkomst moeten krijgen op de laatste Lan van 2009.

Deze is op 20 december.

Bij gelijkblijvende opkomst trekken wij per 1 januari de stekker uit de Lanparty’s op deze locatie en gaan we opzoek naar een andere locatie. Mochten wij die vinden voor een schappelijke prijs en gaan de inschrijvingen dan omhoog dan kunnen wij erover denken weer te beginnen.


LANZONE CREW
Lanzone crew
Reactie van Mustrum op 19-11-09
Beste mensen,

Ik heb navraag gedaan bij de Speeltuin de Bomenwijk (http://bit.ly/2rd52h). Van December tot Maart hebben ze zelf activiteiten op zondag, iedere zondag. Zaterdag is eventueel wel een optie. Een concrete prijs wilde ze niet geven, maar diegene die ik sprak ging daar ook niet over. Als jullie willen kan ik verder praten met diegene die over zaalverhuur gaat. De kans is aanwezig dat ik een vriendenprijs kan bedwingen.

Verder had ik ook nog dit idee.
Is het een mogelijkheid om de zaal te huren bij BWD zonder bar? De bar is toch al beneden peil. Je zou dan 5 euro op de zaalprijs af kunnen dwingen. Ik vind sowieso dat jullie 1 dagdeel niet zouden moeten hoeven te betalen bij gebrek aan bar. Je zou dan wat (liter)flessen drank en voedsel in kunnen slaan bij de Plus of ergens anders, die doorverkopen aan de mensen die komen, en de winst in eigen zak steken. Dit gebeurd bij andere activiteiten ook, en bij de bingo wordt ook eigen etenswaar meegenomen. Kinderactiviteiten kopen hun eten ook niet in bij het buurthuis maar bij de Makro/Plus/etc. Dat is dus meer inkomsten en minder uitgave (en meer werk).
Indien nodig heb ik de sleutel en code van het buurthuis (inc. keuken en magazijn) en een pasje van de Makro.

Ik hoop dat dit helpt. Nieuwe (prachtige) Flyer wordt 'as we speak' uitgeprint. Ik moet alleen nog even een ruilpartner vinden anders moet ik het zelf helaas af laten weten.

Mustrum/Casper.
Reactie van Asset op 09-12-09
Helaas heeft zelf een mededeling als deze geen resultaat Blijkbaar is er geen interesse meer Jammer de heren die Lanzone zijn gestart Martin en Boyd hadden toch minstens van jullie een reactie verdient De tijd die zij er in gestopt hebben en de dingen die zij in die 10 jaar voor elkaar hebben gekregen had meer reactie verdient van de leden van Lanzone Ik vind het een teleurstelling dat jullie niet reageren Tessa
Reageren?
Je moet eerst ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Loginnaam:
Wachtwoord: