19-02-2008 -- Online servers, stats, x-fire
Afgelopen paar dagen is er veel te doen geweest met LanZone en online servers. Momenteel heeft [LZ] samen met [KoF] op de server van App-Data 2 games draaien, namelijk Counter-Strike en COD4. Counter-strike draait er al enige tijd en is in het weekend altijd wel druk bezocht. COD4 is net online en moet nog bekend gaan worden.

Van alle servers zijn zowel live te bekijken wie en wat er speelt, hiervoor kan je klikken in het linker menu op de game naam. Tevens zijn er stats die elke dag geupdate worden. Deze zijn ook via het linker menu te benaderen.

Zoals men door heeft hopen wij dat xfire dadelijk druk gebruikt gaat worden door de online gamers onder ons, zodat we gezellig kunnen game-en. Vanaf heden is er dus ook een mogelijkheid om in je profiel je X-fire account te vermelden. Maak dus een x-fire account, voeg het toe in je profiel en plant het even in het nieuwsbericht hieronder :)

Hopelijk tot snel op 1 van onze servers!
[KoF]-TNC
Reactie van >wFF< BartGast op 03-03-08
COD4 OwnD!!!
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 05-03-08
Meer valt er inderdaad niet te zeggen BartGast :D super goed spel!!

Maak even een xfire account aan bart en plaats hem bji vorige nieuwsbericht. Dan kunnen we je ook via internet inmaken ;)
Reactie van [KoF] The Wizz op 18-03-08
HEY .. waarom duurt het nog zo lang !!!!

wil LANZONE
Reageren?
Je moet eerst ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Loginnaam:
Wachtwoord: