21 November 2007 -- 16 december
< MELDING >
Veel mails naar hotmailaccounts komen niet aan, dit kan veroorzaakt worden omdat er vanaf mijn server in 1 keer vele mails naar hotmail gestuurd worden, wat dus spam zou kunnen zijn. Het is dus geen spam maar een normaling mailing. Ik adviseer iedereen om een niet hotmail account te gebruiken. Mocht je deze bezitten kan je die aanpassen op deze site na het inloggen.
< /MELDING >

Waar zal ik is mee beginnen, want er is veel te vertellen. Veel goed nieuws en leuk nieuws. Laat ik maar beginnen met zeggen dat iedereen op 16 december moet komen naar LanZone. Wat? Moet!? Nou natuurlijk moet er helemaal niks maar eigenlijk moet je wel, ik zal proberen uit te leggen waarom.

1: Dit is de laatste Lanzone van 2007!
2: Dit is de eerste Lanzone in de nieuwe locatie!!! Ja je leest het goed, weg met dat ouwe, hete, vervelende, krappe noodgebouw. We gaan naar het nieuwe buurthuis wat zich in de nieuwe flat bevindt. Ook voor ons de eerste keer dus spannend!! We openen niet met een groot feest omdat wij zelf de locatie ook nog niet kennen. Waarschijnlijk wel de lan daarna, hierover hoor je dan nog meer. Suggesties kan je natuurlijk altijd vertellen op de komende lan!
3: Het is dan bijna kerst, wees dus gestoord en maakt het gezellig, doe je kerstkleding aan, neem je kerstmuts mee, doe extra verlichting in en om je pc. Neem desnoods je 20cm grote kerstboom mee. (nee geen 20 meter).
4: De opkomst is afgelopen keren laag geweest, nu we eindelijk naar de nieuwe locatie gaan hopen wij dat er ook weer meer mensen komen dus neem iedereen mee en aanschouw de mooie nieuwe locatie.

Ik ben vast nog wat vergeten te vertellen maar als ik het niet vergeten was dan had het er ook bij gestaan, maarja dan was ik het dus niet vergeten! pff.

Dan rest mij nog te melden dat de inschrijvingen dus open zijn, meld je alle aan en tot 16 december in de nieuwe locatie.

Oh voor de mensen die niet weten waar de nieuwe locatie is... Bij het grote kruispunt vlakbij het noodgebouw is al een tijd hard gewerkt een een mega flat. Daar zitten wij dus nu in! Volgens mij helemaal bovenin, echter is de lift nog niet klaar maar de trap wel. Flauw, nee we zitten op de begane grond. Tot 16 december!

< /UP DATE!!!>
Het adres van het nieuwe gebouw is berenstynstraat 99.
En op www.buurtraad75.nl kan je nog meer info vinden over het nieuwe buurthuis.
< /UP DATE!!! >
[KoF]-TNC
Reactie van [KoF] The Wizz op 22-11-07
hey gasten super dat ik de opening mee kan maken , net terug uit japan ...
en helemaal klaar voor een lan !
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 22-11-07
We houden wel eens rekening met je hoor ;) ... leuk dat je er dan bij bent!! Ik hoor snel van je!
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 22-11-07
ook die van hem onder de douche [Lz]Dawn??

Mooie nick trouwens.. onze [lz]foto-babe... umm [LZ]foto-slet rijmt :S das fout!
Reactie van [KoF] The Wizz op 23-11-07
Al mijn foto's ?
of bedoel je die van de reis die ik gemaakt heb ? :D

heb je wel even tijd nodig , ik geloof dat ik rond de 12.000 zit
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 07-12-07
kusje
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 15-12-07
ik duw alles :D
Reactie van anakin op 17-12-07
En hoe is het nieuwe gebouw!? Bevalt het een beetje?
Reactie van [KoF] The Nightmare Child op 18-12-07
Ja het pand is echt super!! Mooie ruimte, geode temparatuur, lekker ruim, nee helemaal niks mis mee. Alleen stroom aansluiting was anders 360 @ 32ampere ipv 16A, dus moesten we snel wat dingen aanschaffen maar met wat vertraging draaide alles. Je krijgt spoedig op de site een uitgebreid verslag en foto's!
Reageren?
Je moet eerst ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Loginnaam:
Wachtwoord: